3 d modeli Vaseg prostora

Advertisements

 

Tim Beko Style radeci dugi niz godina sa klijentima prepoznaje potrebu istih da nadje najbolji nacin da prikaze i predstavi sliku njihovog buduceg Poslovnog ili Stambenog prostora.

Na trzistu postoji velika ponuda dezena materijala, namestaja, drvenih obloga za podove, zidove kao i za plafone, rasvetnih tela, tipova plafona itd. U ogromnoj ponudi i spram finansijskih mogucnosti svaki pojedinac se trudi da se snadje i nadje najbolje resenje za svoje potrebe.

Obavezu koju smo mi kao Izvodjaci radova preuzeli na sebe jeste da klijentima predlozimo kako da urede svoj prostor ili da im pruzimo smernice u kom pravcu moze da se ide.

Tom prilikom radimo 3d modele u kojem imamo veliki izbor dezena materijala i namestaja koji mozemo da izradimo na zahtev klijenta.

Radeci modele trudimo se da se uklopimo u prostor koji se radi. Takodje uvek treba poci od samog klijenta i njegovog karaktera, teznje ka odredjenim stilovima, kao i mogucnostima.

Zanimljiva cinjenica jeste upravo prostor u kojem se radi, naime sve tacne dimenzije se unose, tako da se odjenom nalazite u svom prostoru vizuelno. Svetlost kao i raspored prostorija su tacno ono sto je realna slika Vaseg prostora.

Takodje, kada predstavimo prostor moramo biti u mogucnosti da snove pretvorimo u stvarnost I tu nastupa strucnost naseg tima koji nam je dostupan.

Beko Style je u mogucnosti da svaki komad namestaja koji smo nacrtali pretvori u stvarnost, za cega imamo tim strucnih majstora saradnika koji rade namestaj od drveta, Medijapana ili plocastog materijala kao i kombinacije istog.

Pored namestaja koji se prikaze u projektu se prikazuju svi detalji prostora, svaki element je moguce pretvoriti u stvarnost.

Sve mere se rade ponovo na licu mesta kako eventualno ne bi doslo do greske.

U tekstu smo Vam prilozili  neke od mnogih slika projekata koji su uradjeni do sada.

 

Please follow and like us:
Advertisements

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial