Građevinski radovi i adaptacije stanova

Advertisements

Kako je raslo naše poslovanje tako smo bili u mogućnosti da iskažemo umeće primenom novih tehnologija i tehnika gradnje. Drago nam je da je kompanije Gorenje prepoznala našu predanosti i profesionalnost i izabrala nas za izvođača svojih novih objekata u Zaječaru i Valjevu. To je bila mogućnost da se iskažamo na velikom projektu izvođačkih radova što smo prema ocenama menadžmenta veoma kvalitetno odradili. Posebno nam je značajna primena mašinskog malterisanja koje se na ovakvim, većim objektima pokazalo kao zaista nezamenljiv princip nanošenja maltera. Ono gde mašinsko malterisanje ima najbolje rezultate su plafoni i uglovi i ćoškovi. Pritisak mašine nanese dovoljno maltera, nešto što bi ručno trajalo duže i bilo pomalo nezgodno da se odradi.

Rad u velikom timu je nezaboravno iskustvo. Upravljane svim delovima tima je lak posao kad pored sebe imam profesionalce koji u svakom trenutku mogu da odgovore zahtevima koji nisu uvek jednostavni. U takvim prilikama zaista upoznate kakav je ko čovek i osoba. Mogu da kažem da imam sreće da sam okružen sjajnim kolegama i saradnicima.

To je jedno novo poglavlje u BekoStyle kompaniji: veliki građevinski radovi. Sada smo zaokružili ceo postupak. Počev od zemljanih, pa preko betonsko armiračkih, tetmo-tehničkih pa sve do radova same izgradnje. I na kraju završni i preduzimački radovi. Slobodno nas kontaktirajte ukoliko vam je potrebna neka od ovih usluga i vrlo lako ćemo se o svemu dogovoriti. Tu smo da vam pomognemo našim savetima i iskustvom.

 

Drugi veliki korak kojim smo krenuli su adaptacije stanova i kompletno uređenje enterijera. Polako počinjemo da radimo u 3D programima za projektovanje što nam omogućava da još bolje iskažemo svoju kreativnost. Nema lepšeg osećaja kada nešto što ste na papiru ili računaru projektovali, nakon nekoliko meseci vidite uživo, po završetku radova. Kuhinje, dnevne i spavaće sobe, prostrane trpezarije i dnevne boravke – sve ovo smo u stanju da adaptiramo prema konfiguraciji objekta, pristupačnosti prirodne svetlosti i prema svim vašim željama. Pogledajte samo deo naših radova, a naravno detaljnije slike projekata možete pogledati ovde.

Zahvani smo našim klijentima koji su nam ukazali poverenje i omogućili da primenimo moderna rešenja završnih radova. Kvalitet postoji i kod nas, i za materijale i za tehnike rada, samo je potrebno malo hrabrosti da se iskorači iz naše stare tradicionalne metode gradnje i uređenje enterijera.
Pošaljite nam mejl ili nas pozovite i rado ćemo vam pomoći po svim nedoumicma, pitanjima i zahtevima koje imate.

Please follow and like us:
Advertisements

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial