fbpx

Kerrock materijal i namestaj od Kerrocka

Kerrock materijal

Kerrock materijal i Prva stvar kod Kerrock materijala koja Nas privuce je njegov neverovatan izgled, zar ne?

Mene faciniraju oblici koji su potpuno izvodljivi od ove vrste materijala,  zaista sta god covek, dizajner pozeli moze da se ostvari od ovog neverovatnog materijala, kerrock materijala.

Kada sam odlucila da pisem na ovu temu druga stvar koju sam pomislila jeste koja su svojstva ove vrste materijala, zbog cega je tako pored svoje privlacnosti sa dezenima i oblicima privlacan za dizajnere enterijera i eksterijera kao i za klijente koji zele da rade namestaj od Kerrocka.

Karakteristike Kerrocka

Pre svega na prvi pogled Kerrock materijal podseca na kamen, ali sa dodirom istog shvatimo da je prijatan i topao, sama struktura povrsine Kerrocka je privlacna na pogled i na dodir,  prijatan osecaj se prenosi na sve koji ga dodirnu.

Sam sastav Kerrock materijala je homogen i masivan. Zbog toga ima veliku crvstocu, zilavost  i sprecava pucanje, Kerrock je otporan na vlagu i pozar, vruce elemente.

Zanimljiva cinjenica kod Kerrock materijala je i to sto u svom celokupnom sastavu ima ugradjeno antibakterijsko sredstvo koje neprestano unistava bakterije kao i njihov razvoj. Jako je jednostvan za odrzavanje u smislu ciscenja najobicnijim sredstivima za ciscenje.

Kerrock je materijal koji je moguce ponovo upotrebiti, odnosno prirodno je prihvatljiv, moze da se reciklira i upotrebi ponovo.

Primena Kerrocka

Kerrock materijal se primenjuje u skoro svim oblastima enterijera kao i eskterijera u smislu izrade fasdanih elemenata od Kerrocka.

Kerrock u kupatilima

Svojim svojstima kao sto su neporoznost i topao na dodir zauzima vazno mesto u kupatilima, kako u domovima tako i u hotelima, restoranima i kaficima i soping centrima.

Kerrock u kuhinji

Kerrock materijal je otporan na mehanicka ostecenja, prijatan na dodir, neporozan i otporan na visoke temperature, sa svim ovim karakteristikama je savrsen za primenu u kuhinji, izmedju ostalog, to znaci da serpu mozete slobodno pustiti direktno iz rerne na plocu.

Kerrock u hotelima, soping cetrima, restoranima, kaficima na aerodromu

Materijal koji je prijatan na dodri i ciji izgled mami poglede svojim bojama i oblicima je privlacan za primenu u hotelima, restoranima soping centrima.

Takodje moze da se primeni i na plafonima, kao skulptura, doseg njegove primene je neogranicen.

Kerrock se primenjuje i u zdravstvu samim svojim antibakterijskim svojstvima je privlacan za primenu u zdravstvu.

Kerrock u eksterijeru

Jos neke osnovne karakteristike Kerrock materijala su i mogucnost popravke, naime Kerrock se moze dodatno brusiti i glacati nakon postavke istog, zatim modularna struktura –  mogucnost uklapanja, kao i cinjenica da je ekoloski prihvatljiv materijal.

Kerrock materijal je otporan na klimatske uslove samim tim je privlacan za oblaganje zgrada i drugih stambenih objekata. Kerrock zimi sprecava gubitak toplote dok leti odrzava optimalnu temperaturu.

Kerrock Lumino

Nezaobilazna stvar kod Kerrocka je upravo Kerrock Lumino, ili ambijenatalna rasveta, nesto sto nas ne moze ostaviti ravnodusnim.

Boje i dezeni Kerrocka

Boje i materijali  koje nas okruzuju znatno uticu na nase raspolozenje i osecaj u enterijeru u kojem se nalazimo. Karakteristicno za ovu vrstu materijala je upravo siroka lepeza boja kao i cinjenica da je prijatan na dodir i skladan sa okolinom.

Tim Beko Style uspesno odgovara na Vase zahteve vezane za izradu namestaja od Kerrocka stoga nas slobodno kontaktirajte i pitajte sta Vas zanima.

Leave a Comment