Renoviranje Stana

Renoviranje stana Beograd

Kompanija Beko Style doo je zavrsila jos jedno u nizu Renoviranje stana u Beogradu. Stan koji smo dobili zadatak da renoviramo je bio u potpuno runiiranom stanju. Stan se nalazi u Beogradu, na odlicnoj lokaciji, u pitanju je Stari Grad – Beograd.

Klijent je zeleo od nas kompletno renoviranje stana sa pravljenjem novog rasporeda stana. Kako radimo idejna resenja i 3d prikaze u znatnom smo olaksali citav proces, naime klijent je mogao da stekne uvid u buduci izgled svog stana.

Smatramo da je to veoma važno jer kada ulažemo novac u renoviranje sasvim je u redu da vidimo kako to sve moze da izgleda.

Idejno rešenje radimo na osnovu realnih dimenzija kao i sto koristimo realne izvore svetlosti.

Prva stvar koja je uradjena u stanu je bilo rušenje i demontaža, sa odnošenjem šuta na deponiju.

Ovde je rađeno kompletno renoviranje sa pravljenjem novog rasporeda prostorija, od dve prostorije smo napravili jednu veliku “open space” prostoriju za koju je planirano da bude kuhinja sa trpezarijom i dnevnom sobom prema nasem 3d idejnom resenju.

Projekat je radjen po sistemu “ključ u ruke“.

Rušenje i demontaža

Renoviranje kupatila

U novom kupatilu su urajdene kompletno nove instalacije kao i sto je radjeno idejno resenje kupatila.

Ovde smo imali više predloga posto je pravljenje novog kupatila uvek inspirativno.

Podno grejanje

Više na samu temu podnog grejanja ćemo pisati u narednom periodu, u ovom stambenom Objektu je radjeno podno grejanje u celom stanu.

Elektro instalacije

Prilikom renoviranja stana radjena je kompletno nova elektro instalacija. Nasa kompanija najcesce koristi porizvode tipa Aling koji su nam se do sada pokazali kao odlicna alternativa.

Sav potreban materijal i repromaterijal nabavljamo mi u dogovoru sa Investitorom. Suština tipa izvođenja radova po sistemu “ključ u ruke” je upravo u tome da Vaš Izvođač sve što je potrebno uradi za Vas i umesto Vas, a vezano je za adaptaciju i renoviranje stana.

Postavka PVC stolarije

Ovde je uradjena zamena kompletne stolarije, postavljena je nova PVC stolarija na otvore gde je prvobitno bila stara stolarija. Sve je radjeno po meri i dimenziji, zamisao je bila da rozori izgledaju kao stari odnosno da prate stil starih porzora i balkonskih vrata kako se ne bi narusio izgled zgrade.

Postavka poda

Nakon sto je sav stari pod demontiran i sklonjen radjena je priprema istog i dalji postupak za postavku podnog grejanja, nakon toga je radjen potpuno novi pod. Ovde je postavljen drveni pod koji je lakiran i koji je termoizdrzljiv jer je ispod njega instalacija podnog grejanja.

U ovom tekstu smo vam prikazali jedan od mnogih Objekata koji je renoviran od strane naseg tima, tim @bekostyle.

Nadamo se da ste uzivali citajuci ga 🙂

Leave a Comment