fbpx

Decking podne obloge

Decking podne obloge

Decking podne obloge od termotretiranog drveta

Decking podne obloge za bastu

Nema lepšeg načina da oplemenite izgled vaše bašte ili dvorišta od postavljanja kvalitetne podne obloge. To može biti jednostavno popločavanje površine deking panelima, a takođe možete dati maštu na volju i napraviti izdignute platforme sa stepenicama i ugradnom rasvetom.

Koristi su mnogobrojne: od toga da je održavanje mnogo lakše jer nema hrapavih nabora i površina, do toga da će i deca i stariji rado boraviti u dvorištu jer je deking topliji od pločica ili betona.

Postavljanje je dosta lako, ali ipak je potrebno da to vrši stručno lice jer se mora obezbediti dugotrajnost sitema. Takođe, naši monteri će uzeti u obzir konfiguraciju terena i formirati ispravnu drenažu tako da nećete imati problem zadržavanja vode od kiše ili topljenja snega.

Balkonski i deking na terasama

Ako gledamo način konstrukcije, onda se balkonski deking razlikuje od dvorišnog po tome što se ne prave kaskade i platforme već se teži maksimalnom iskorišćenju prostora. Dakle,najčeće se samo pokriva gazna površina balkona ili terase. Komfor je glavni cilj i zbog toga nam je izrada prijatnog ambijenta u prvom planu. Nakon što se postavi terasni deking je idealno mesto za odmaranje, igru dece, porodične ručkove. Izbor drveta je na vama, a na nama je da vam pomognemo u instalaciji modernih sitema rasvete i drugih elektronskih komponenti (priključci, Internet ruteri, senzori i slično).

Cene deking ugradnje

Mi u Beko Style smo spremni da vam pomognemo po svim upitima i ponudama koje imate. Očekujemo vaš poziv ili email poruku, a mi ćemo se potruditi da vam odgovorimo na sva pitanja oko cena i procesa montaže.

Prednosti deking obloga

  • Brzo pokrivanje velikih površina
  • Odlične mehaničke karakteristike
  • Izuzetan estetski izgled
  • Toplije za boravak od pločica i betona

Planirate da započnete projekat

Naši eksperti su spremni da rade sa Vama!