fbpx

Kerrock materijal i nameštaj

Kerrock materijal i nameštaj od Kerrocka

Kerrock predstavlja moderan materijal za izradu nameštaja i elemenata enterijera i eksterijera u bilo kom obliku. Kerrock je kompozitni materijal kojeg čine aluminijum hidroksid i akril. Zbog svoje strukture i materijala upotrebom Kerrocka možete izraditi oblike i forme koje je skoro nemoguće napraviti od standardnih materijala (drvo, metal, običan akril, gips-karton ploče…).

Spojevi kod Kerrock nameštaja su gotovo nevidljivi jer se elementi spajaju lepkom koji je u boji materijala.

Zbog svog oblika, boja i osećaja na dodir Kerrock se najčešće upotrebljava u kuhinjama, kupatilima i poslovnim objektima kao što su prodavnice mobilnih telefona, parfimerijama, prodavnicama obuće i luksuzne robe (koža, satovi, nakit…).

U stambenim objektima najbolji efekti su ako Kerrock upotrebljavate za neobične oblike radnih površina i sudopera u kuhinji, zatim kada i lavaboa u kupatilu.

Primena Kerrock materijala

Kerrock materijal i namestaj se primenjuje u skoro svim oblastima enterijera kao i eskterijera u smislu izrade fasdanih elemenata od Kerrocka.

Vise na temu kerrock materijala, njegove primene i karakteristika mozete da pročitate na nasem blogu Kerrock materijal i namestaj od Kerrocka

Boje Kerrock materijala

Boje mogu biti u teraco finišu, granitnom finišu i jednobojni Kerrock. Takođe postoji i Lumino kerrock koji ima sposobnost blagog propuštanja svetlosti. Boje su iz RAL palete tako da Kerrock nameštaj lako možete uklopiti sa postojećim nameštajem u kući.

Širine ploča:

  • 3600mm x 1350mm – jednobojni, granitni, teraco
  • 3600mm x 760mm – jednobojni, granitni, teraco
  • 3600mm x 760mm – mermer, luminaco i lumino.

Želite nameštaj od Kerrock materijala?

Pozovite nas ili nam pošaljite email i recite nam vaše želje, a mi ćemo se postarati da vam izađemo u susret po svim vašim zahtevima.

Planirate da započnete projekat

Naši eksperti su spremni da rade sa Vama!