fbpx

Građevinski radovi

Građevinski radovi

Građevinski radovi

Kod nas možete dobiti celokupnu ponudu pripremnih, izvođačkih i završnih radova u građevinarstvu. Imamo tim profesionalaca koji poseduju značajno iskustvo u poslu i radu na realnim projektima na terenu.

Poslove završavamo kvalitetno, u roku i u skladu sa zakonskim regulativama i standardima. Možemo vam pomoći pri izgradnji individualnih objekata, pri adaptaciji stanova, pri izgradji poslovnih prostora, kancelarija, lokala, tržnih centara, ali takođe i velikih privrednih objekata, magacina, pogona i fabrika.

Predstavićemo listu Građevinski radovi – usluga koje možete dobiti kod nas.

Pripremni građevinski radovi

Ovo su osnovni radovi koji prethode izvođačkim radovima. Veoma je bitno da se pripremni radovi kompletiraju u roku jer od njih zavisi dalji rad na projektu. Kod nas možete dobiti sledeće pripremne građevinske radove:

Zemljani radovi

Ovi poslovi obuhvataju sve aktivnosti u pripremi terena za građevinske radove. Možemo vam pomoći kod formiranja temelja, nanošenja ilj odnošenja zemlje, postavljanja vodovodnih, grejnih i telekomunikacionih instalacija.

Poslovi rušenja, raziđivanja i bušenja

Naša ekipa vam stoji na raspolaganju ako vam je potrebno rušenje delova ili celih objekata, raziđivanja i promene namene objekata kao i bušenja i štemovanja za potrebe postavljanja instalacija

Izvođački građevinski radovi

Ovde govorimo o poslovima same izgradnje objekata. Možemo vršiti izvođačke građevinske radove koristeći većinu tradicionalnih tehnika gradnje, ali možemo primeniti i moderna tehnička rešenja. Naše usluge u izvođackim građevinskim radovima su sledeći:

Betonski i armirački radovi

Radimo na poslovima koji obuhvataju formiranje struktura od armature, izrade i nalivanja temelja, nosećih zidova i drugih naliva betona.

Bravarski radovi

Naši iskusni varioci mogu odgovoriti svim zahtevima u sklopu potreba građevinskih bravarskih radova. Izrađujemo sve vrste konstrukcija, nisećih formi, ramova i svih ostalih poslova bravarije.

Termo-tehnički radovi

Ovo je ponuda radova koja se mogu združiti u poslove oko postavke termo-izolacionih elemenata. Radimo termo-tehničke radove prema projektu, a takodje imamo iskustvo da samaostalno na osnovu terena i izgleda objekta napravimo rešenje za vas.

Mašinsko malterisanje

Takođe, radimo i mašinsko malterisanje. Mašinsko malterisanje je brz, povoljan i kvalitetan metod pokrivanja velikih površina nanosom maltera. Smesa se relativno brzo osuši što omogućava nastavak građevinskih i završnih poslova na objektu. Učinak je mnogo veći nego pri individualnom nanosu maltera što je od značaja na velikim privrednim objektima na kojima smo radili.

Zidarski radovi i tehnike gradnje

Kao sto smo napomenuli gradnju vršimo primenom svih poznatih tradicionalnih metoda, a sa razvojem tehnologija gradnje možemo se pohvaliti da primenjujemo i moderne načine izgradnje objekata. Radili smo širom Srbije i zemalja regiona na stambenim, privrednim i individualnim projektima. Posebno izdvajamo dva efikasna i isplativa načina gradnje:

  • Siporeks blokovi
  • Ytong blokovi

Obe metode su veoma pouzdane jer obezbeđuju brzu gradnju po povoljnim cenama. Materijali su stabilni i dobro su se pokazali u višegodišnjoj ekspoataciji. Uticaj spoljašnjih kliatskih faktora poput temperature, vlažnosti vazduha i atmosferskih padavina ne štete siporeks i ytong blokovima što ovaj vid gradnje svrstava u veoma preporučljive na našim geografskim područjima.

Bezbednost i zaštita na radu

Naši radnici su profesionalci u poslu, obučeni za bezbedan rad na objektima. Redovno prolazimo rigorozne zdravstvene kontrole, a na samom objektu od naših radnika se uvek zahteva pribranost, profesionalnost i briga o sopstvenoj i bezbednosti drugih lica.

Alati i materijali koje koristimo

Koristimo atestiranu opremu renomiranih proizvođača alata i sredstava za rad (Hilti, Makita…). Materijali koje ugrađujemo su kvalitetni i isprobani u praksi nebrojano pita tako da tačno znamo kako će se nakon završetka radova ponašati pri uticaju atmosferskih, klimatskih i tehničkih faktora eksploatacije. Tu smo da vam savetom pomognemo ukoliko imate pitanje, nedoumicu ili vas interesuju detalji u vezi primene materijala, opreme i drugih elemenata u građevinarstvu.

Cene gradjevinskih radova i usluga

Nudimo različite vrste usluga u oblasti građevinskih radova radova i zbog specifičnih zahteva koje svaki od naših klijenata imaju najbolje je da nas pozovete na 064/2255-243 ili nam pošaljite e-mail na info@bekostyle.com i u direktom kontaktu saznajte sve cene naših usluga. Otvoreni smo za sve vrste dogovora i potrudićemo se da vam izađemo u susret na najkvalitetniji i najprofesionalniji način.

Planirate da započnete projekat

Naši eksperti su spremni da rade sa Vama!