fbpx

Elektro radovi

Elektro radovi

Elektro radovi i električarske usluge

U sklopu građevinskih i završnih radova nudimo usluge svih vrsta elektro instalacionih radova. Naš tim električara ima dugogodišnje iskustvo rada na celoj teritoriji bivše Jugoslavije kako u poslovima postavljanja i održavanja postorojenja i instalacija jake struje tako i u aktivnostima čiji su predmet instalacije slabe struje.

Za vas možemoi da izvedemo sledece elektro radovi:

  • izraditi instalaciju monofazne i trofazne struje u celom objektu,
  • izraditi instalacije rasvete,
  • izvršiti ugradnju rasvete
  • izraditi instalacije svih drugih potrošača kao što su alarmni sistemi, sistemi oglašavanja i detekcije požara, sistemi video nadzora, instalacije za potrebe ozvučenja i drugih audio sistema, svih vrsta telekomunikacionih instalacija poput telefonskih linija i instalacija računarskih mreža.

Elektro radove vršimo u stambenim, poslovnim i svim drugim tipovima objekata. Aktivnosti su od radova na razvodnim ormarima pa do izrade kompletne elektro instalacije u objektu i sprovođenja svih drugih instalacija za sve potrošače definisane projektim rešenjem.

Elektro radovi cene

Kao što i sami vidite nudimo zaličite vrste usluga u oblasti elektro radova i zbog specifičnih zahteva koje verujemo da imate najbolje je da nas pozovete na 064/2255-243 ili nam pošaljite e-mail na info@bekostyle.com i u direktom kontaktu saznajte sve cene naših usluga. Otvoreni smo za sve vrste dogovora i potrudićemo se da vam izađemo u susret na najkvalitetniji i najprofesionalniji način.

Planirate da započnete projekat

Naši eksperti su spremni da rade sa Vama!