Armstrong AMF plafoni

Armstrong AMF plafoni

Armstrong AMF plafoni

AMF plafoni ili armstrong plafoni su brzo montirajući plafoni koji predstavljaju najmodernije rešenje za spuštene plafone po kvalitetu i tehničkim kararkteristikama. Ovi plafoni su višenamenski odnosno upotrebljavaju se za poslovne prostore posebnih namena.

Aluminijumska konstrukcija i same ploče su izuzetno lagane čime su olakšani transport i montaža, a obrada pri monataži nije štetna po zdravlje jer su svi materijali ekološki. Ugradnja osvetljenja i drugih uređaja kao i montaža drugih instalacija je veoma jednostavna, dok demontaža ne izaziva oštećenja tako da je pristup već postavljenoj elektro, rashladnoj, telekomunikacionoj ili bilo kojoj drugoj instalaciji lak.

Karakteristike mineralnih ploca su višestruke:

  • doprinose poboljšanoj akustici prostorije
  • protivpožarne su i ne gore
  • vlagootprone su
  • potpuno bezbedne i ekološke
  • reflektuju svetlost.

Ugradnja Armstrong plafonskih ploča je prilično jednostavna međutim potrebno je ispravno i kvalitetno postaviti aluminijumsku konstrukciju da bi se dobila idealno ravna i prava površ plafonskog sistema.

Armstrong AMF plafoni cena

Cena se formira po kvadratu pokrivene površine. Nudimo vam uslugu pri čemu da vi nabavljate materijal a mi vršimo ugradnju AMF Armstrong plafona ili možete izabrati sistem „ključ u ruke“ pri čemu mi snosimo celokupne troškove uz naravno određenu avansnu uplatu. Kliknite na cenovnik i pogledajte cene.

Ovoreni smo za sve vrste dogovora i saradnje. Pozovite nas na 064 / 22 55 243 ili nam pošaljite e-mail na info@bekostyle.com

Zašto Armstrong ploče?

 Suva gradnja

 Odlična zvučna izolacija

 Jeftina cena po kvadratu

 Lako se uklanjaju radi zamene

 Sve instalacije su lako dostupne

Struktura i karakteristike AMF ploča

AMF ploče se izrađuju od različitih materijala: mineralna tkivo, drveno tkivo, sintetičko tkivo. Ove ploče nisu štetne po okolinu i mogu se reciklirati.

Koeficijent refleksije svetlosi iznosi oko 0.8 što znači da reflektuju čak do 80% svetlosti.

Vodootpornost iznosi čak 95%

Najčešća dimenzija je 60cm x 60cm

Cenovnik

Pogledajte cenovnik izrade armstrong amf plafona a za sve pojedinosti nas kontaktirajte na e-mail ili putem telefona.

Armstrong ploče

Planirate da započnete projekat

Naši eksperti su spremni da rade sa Vama!