fbpx

Dizajn enterijera

Dizajn enterijera

Dizajn Enterijera

Dizajn enterijera je vizualizacija i osmisljavanje Vaseg buduceg prostora. Prilikom izrade 3 D Dizajna modela enterijera osmisljavamo Prostor na osnovu tacnih mera, fotografija sadasnjeg prostora kao I stila koji klijent preferira.

Prilikom razgovora sa Vama zajedno osmisljavamo buduci izgled Vaseg stana ili Poslovnog prostroa.

Ponekada je sasavim dovoljno uvesti neke male promene u Vas enterijer kako biste ga osvezili I ucinili lepsim. Upravo smo tu mi da Vam u tome pomognemo.

Vise na temu Uredjenja enterijera mozete da citate na nasem blogu

Sam cilj 3d dizajna enterijera je upravo da vidite kako ce Vas prostor da izgleda u buducnosti, nakon renoviranja, I to je mozda najeftiniji nacin da zante kako ce Vas novi prostor da izgleda. Vrlo cesto moze da nas iznenadi rezultat izbora nekog namestaja Ili boja u enterijeru. Stoga je nasa preporuka upravo 3d dizajn Enterijera.

Mi u firmi Beko Style mozemo za Vas da uradimo dizajn enterijera – 3 D prikaz izgleda Vaseg buduceg prostora.

Na osnovu rendera koje uradimo za Vas mozete dalje te iste da pokazete Vasem majstoru kako bi izradio namestaj po Vasoj meri I zelji. Ili pak da angazujete nas tim koji sve to moze da uradi za Vas.

Na ovoj stranici smo pripremili neke od prikaza koje smo radili za nase klijente. Za sve dalje informacije slobodno nas kontaktirajte.

Vise fotografija na temu dizajna enterijera koje smo uradili za nase klijente mozete da pogledate u nasoj Galerija.

Ono sto je veoma bitno napomenuti, a to je da dizjan enterijera I 3 d dizajn – vizuelni prikaz ne cine vodoinstalacije, grejanje, elektroinstalacije I slicno, detalji gradjevinskog crteza, nego samo sto realisticnija slika izgleda Vaseg buduceg Poslovnog ili Stmabenog Prostora.

Planirate da započnete projekat

Naši eksperti su spremni da rade sa Vama!