fbpx

Hunter Douglas plafoni

Hunter Douglas plafoni

Hunter Douglas plafoni

Hunter Douglas plafoni karakteriše izuzetna estetika i nivo završne obrade. Hunter Douglas plafoni poseduju prijatan izgled i visok nivo funkcionalnosti.

Izrađuju se u različitim bojama i mogu se uklopiti u bilo koji prostor. Širin jedne trake je 10cm dok je dužina proizvoljna i može se dobiti bilo koja mera dužine.

Gde se upotrebljavaju ovi plafoni?

Najčešće se ugrađuju u objekte i prostore sa velikim procentom vlažnosti i praktično svuda gde je potrebna izuzetna higijena. Ovi plafoni se peru i ne rđaju pa se zbog toga se mogu koristiti za spoljnu upotrebu jer su otporni na klimatske uslove. Same trake se mogu postaviti tako da između njih postoji prostor (fugna) ili se mogu slagati jedne uz druge čime se dobija potpuno nepropusna i hermetički spojena površina.

Hanter Daglas plafoni cena

Cena se formira po kvadratu pokrivene površine samo treba napomenuti da se izrada kaskada i drugih formi kao i izrada revizionih otvora dodatno naplaćuje.

Najbolje je da nas pozovete na 064/2255-243 ili nam pošaljite e-mail na info@bekostyle.com i u direktom kontaktu saznajte sve cene naših usluga. Otvoreni smo za sve vrste dogovora i potrudićemo se da vam izađemo u susret na najkvalitetniji i najprofesionalniji način.

Karakteristike

Estetski i dekorativni

Otporni na spoljašnje uticaje

Veliki izbor boja i dezena

Mogu se prati i ne rđaju

Izuzetna dugotrajnost

Najčešće ih srecemo:

Pogodni su za vlažne prosorije i prostorije koje zahtevaju čist i potpuno zatvoren plafon: mokri čvorovi, bolnice, kuhinje, bazeni, laboratorje, naučni instituti, hale prehrambene industrije.

Cenovnik

Pogledajte cenovnik izrade hanter daglas plafona a za sve pojedinosti nas kontaktirajte na e-mail ili putem telefona.

Planirate da započnete projekat

Naši eksperti su spremni da rade sa Vama!