fbpx

Molerski radovi

Molerski radovi

Molerski radovi

Jedan od najbitnijih aspekata koji određuje izgled i estetiku prostorije i unutrašnjeg enterijera jeste izbor upotrebljenih boja. Boje definišu našu percepciju predmeta i stvari. Ako je nešto crveno to nas asocira na otvorenost, toplotu, strast. Plave nijanse su pokazatelj poslovnosti, profesionalizma i ozbiljnosti. Poznat je uticaj boja na psihologiju pojedinca.

Molerski radovi su izuzetno važan segment celokupne prezentacije i izgleda prostora jer izbor boja i tehnika u mnogome definiše i upotpunjuje prostor.

Moguće je naglasti određene delove sobe dok sa druge strane veštim tehnikama je moguće i pokriti i zamaskirati neke nedostatke prostorije.

Tek kvalitetno urađenim molersko farbarskim radovima možete da kažete da ste završili građevinski deo izgradnje i opremanja prostora. Nakon toga sledi unutrašnja dekoracija i fino doterivanje. Ukoliko pogešno odaberete boje ili sam proces farbanja i krečenja uradite neprofesionalno uzalud ste se trudili oko svih drugih radova jer postor gubi na celovitosti.

Odabir boja i tehnika

Izbor boja nije proizvoljan. Moraju se ispuniti određene norme i parametri. Potrebno je utvrditi veličinu prostorije, njenu namenu, geometriju i izvore prirodne svetlosti. Potrebno je utvrditi koliko je unutrašnjost sobe pod uticajem prirodne svetlosti tolom dana. Nakon toga je moguće preći na same molerske radove. Savremene tehnologije i metode su toliko uznapredovale da je danas moguće izaći u susret svim vašim željama i zahtevima. Kliknite i pogledajte RAL kartu boja.

Koje vam usluge nudimo?

Bilo da želite akrilne boje, poludisperzije ili disperzije, špatulate i posebne tehnike, postavljanje tapeta ili bilo kojih drugih obloga mi u Beko Style-u možemo da vam izađemo u susret i pomognemo u realizaciji projekta. Sarađivali smo sa mnogim kako domaćim tako i stranim inženjerima i koristili smo različite materijale, alate i tehnike molersko farbarskih radova.

Možemo vam ponuditi sledeće usluge:

 1. gletovanje, brušenje i priprema površina za molerske radove
 2. krečenje zidnih i plafonskih površina
 3. farbanje vrata, radijatora, stolarije
 4. rešavamo probleme napuklih zidova
 5. radovi na fasadama, spoljna dekoracija i krečenje
 6. postavljanje tapeta i zidnih obloga
 7. dekoracije i specijalne tehnike (špatulati, ortoćento…)

Molerski radovi cene

Cena molerskih radova zavisi od aktivnosti koje se vrše na objektu. Prvo treba ustanoviti da li je potrebna priprema površina, da li je potrebna reparacija istih, zatim napraviti specifikaciju poslova (skidanje starog sloja boje, gletovanje, šmirglanje…). Takođe cena molerskih usluga zavisi i od tehnika koje se primenjuju za nanošenje boja.

Najbolje je da nas pozovete na 064/2255-243 ili nam pošaljite e-mail na info@bekostyle.com i u direktom kontaktu saznajte sve cene naših usluga. Otvoreni smo za sve vrste dogovora i potrudićemo se da vam izađemo u susret na najkvalitetniji i najprofesionalniji način.

Obratite pažnju na sledeće karakteristike

 • Nivo refleksije svetlosti
 • Mogućnost da se održavaju i peru
 • Propusnost vlažnosti
 • Debljina sloja na zidnim površinama

Saveti za izbor boja

Kako malu sobu učiniti većom?

Obojiti je svetlim nijansama koje reflektuju svetlost i postavti ogledalo na užem zidu.

Kako dugačku sobu učiniti kraćim?

Najudaljeniji zid obojiti tamnom i toplom bojom i time se dobija privid skaćenja prostora

Uticaj boja na predmete i nameštaj u prostoriji?

Dokazano je da toplije i tamnije boje zbližavaju elemente dok svetle otvorene boje udaljuju elemente. Ovo nam ponekad može pomoći u odluci gde razmestiti nameštaj u zavisnosti od toga kakav efekat želimo da postignemo

Vise na temu o uticaju boja na nas u enterijeru citajte na nasem blogu.

Za sve pojedinosti nas kontaktirajte na e-mail ili putem telefona.

Planirate da započnete projekat

Naši eksperti su spremni da rade sa Vama!