fbpx

Izolacija i fasada

Izolacija i fasada

Postavka izolacije i uređenje fasade

Fаsаdni izolаcioni sistem je jedаn od nаjvаžnijih elemenаtа svаkog domа, jer štiti od kiše, vetrа, hlаdnoće, toplote i drugih uticаje okoline. Takođe izgled fasade dаje željeni estetski izgled objektu. Gubici kroz fаsаdne površine prosečne porodične kuće iznose i do 30% od ukupne toplotne energije, dok je taj procenat znatno veći u stambenim i poslovnim zgradama.

Direktno, jednostruko ulaganje u postavljanje izolacija i fasada na Vaš objekat veoma se brzo isplaćuje kroz uštedu na energentima već kroz nekoliko godina.

Svi izolаcioni mаterijаli imаju određene debljinu i sastav i to su dva parametra koji definišu termoizolaciona svojstvа. Izolacioni materijali se rаzlikuje po nаčinu instаlаcije tako da investitor morа dа odluči koji toplotnа izolаcijа je nаjpogodnija zа njegov objekаt.

Šta dobijate postavljenjem izolacije?

Veću efikasnost grejnih i rashaldnih tela jer toplotna energija (ili hladan vazduh iz rashladnih uređaja) ne mogu da se prenesu na spoljašnu sredinu jer se između objekta i spoljašnje sredine nalazi izolacioni materijal. Takođe je onemogućen uticaj spoljašnje sredine na unutrašnost doma ili poslovnog prostora. Izolator je taj koji sprećava prodor neželjenog uticaja.

Zbog toga se kaže da izolacija leti hladi (sprečava prodor toplog vazduha) a zimi greje (jer sprečava rasipanje toplote iz stana).

Mi u Beko Style preduzimačkoj firmi možemo da vam izvedemo sve vrste aktivnosti postavljanja izolacije i fasaade i dovođenja vašeg objekta u željeno stanje.

Izolacija i fasada cena

Cena se formira po kvadratu pokrivene površine. Moguća je izrada po sistemu „ključ u ruke“ pri čemu mi finansiramo celokupne radove a naravno moguće je da mi samo vršimo postavku izolacije i fasade a materijal i opremu nabavljate vi o svom trošku. Kliknite na cenovnik i pogledajte cene.

Najbolje je da nas pozovete na 064/2255-243 ili nam pošaljite e-mail na info@bekostyle.com i u direktom kontaktu saznajte sve cene naših usluga. Otvoreni smo za sve vrste dogovora i potrudićemo se da vam izađemo u susret na najkvalitetniji i najprofesionalniji način.

Šta dobijate postavkom izolacije?

  • Uštedu u troškovima energenata
  • Dodatnu zvučnu izolaciju
  • Dobra akustična izolacija
  • Prijatniji prostor u letnjim mesecima
  • Veću održivost toplote zimi

Disipacija toplote

Veoma precizno su ustanovljeni gubici toplotne energije koji se javljaju kod objekata koji nisu izolovani.

Čak 25% tolote se izgubi preko krova, na spoljne zidove otpada velikih 35% toplotne energije dok prozori emituju 10%.

Kao što vidite na ova tri dela vašeg objekta odlazi čak 70% svih gubitaka toplotne energije.

Zbog toga je značajno pri procesu planiranja projektovati rešenje izolacije ili pak naknadno izolovati gotov objekat.

Planirate da započnete projekat

Naši eksperti su spremni da rade sa Vama!