fbpx

Renoviranje – sistem ključ u ruke

RENOVIRANJE KUCE

Vikendica ciji izgled podseca na drugi dom

Renoviranje kuce sistem kljuc u ruke ili stana je veoma zahtevan posao i podrazumeva dosta planiranja unapred.

Koliko Vas je pozelelo da ima lepu sredjenu vikendicu na recimo Fruskoj Gori. Jedna nasa klijentkinja je ostvarila sebi tu zelju, i posto je kupila kucu koja je bila u potpunosti za renoviranje pozvala je nas tim.

Proces renoviranja

Imali smo priliku da jednu kucu punu topline sredimo u potpunosti od samog pocetka. Kada radimo renoviranje Objekta uvek gledamo da iskoristimo njegov maksimum.

Za Kucu koju smo u potpunosti renovirali, koja se nalazi upravo na obroncima Fruske Gore, prilikom izrade plana renoviranja za nju odlucili smo se da iskoristimo sto vise od onoga sto nam priroda pruza.

Centralni deo kuce je upravo veliko drvo koje se tu nalazi „oduvek“. Prava steta bi bila ucinjena da je upravo ono utklonjeno.

Stoga je nas tim imao zadatak da se i ono uvrsti u sam eksterijer i da se cela kuca uklopi spram njega.

Rusenje

Svako renoviranje pocinje rusenjem i demontazom. To je prvi korak. Ovde cemo prikaziti kakvo je prvobitno stanje vikendice bilo, kao i po koracima od rusenja i demontaze do finalnog rezultata.

Rusenje obuhvata i proces odnosenja suta na odredjenu deponiju koja je najbliza. To je deo naseg angazmana kao Preduzimaca zelim ponudu za kucu/stan

Renoviranje i adaptacije – Preduzimacki radovi

U daljem nastavku teksta smo odlucili da stavimo sav sadrzaj pod isti podnaslov – Preduzimacki radovi.

Naime sve sto se radilo upravo na ovom Obejktu spada bas pod Preduzimacke radove – po sistemu kljuc u ruke.

Na ovu temu se dosta pise i prica. Sustina jeste da ukoliko se odlucite na ovakav poduhvat treba da imate pravi tim koji stoji iza svog posla.

Prilozili smo Vam galeriju fotografija svih radova koji su radjeni na ovom Objektu.

Kao sto se moze videti na fotografijama uradjen je jedan novi deo kuce, zidarski radovi, uradjena je nadogradnja, cela konstrukcija kao i izolacija iste je prikazana na slikama.

Napominjemo da je od sustinske vaznosti dobro uraditi izolaciju objekta. Prilkom izvodjenja radova mi nabavljamo sav potreban materijal kao i sto angazujemo majstore koji se bave radovima koji su nama potrebni.

Preduzimacki radovi obuhvataju skup svih zavrsnih radova u Gradjevinarstvu. Uopsteni spisak radova koje podrazumevaju Preduzimacki radovi je upravo ovde:

  • gradjevinski radovi
  • postavke izolacije po Demit sistemu i uređenju fasade
  • instalacije vodovodne i grejne instalacije
  • keramičarske radove
  • limarski radovi
  • elektro radovi
  • parketarski radovi
  • molerski radovi
  • podno grejanje
  • gipsarski radovi

Renoviranje i adaptacija – zavrsni radovi sa uredjenjem enterijera

U daljem tesktu ce biti prilozene slike nakon zavrsenih radova Renoviranje i adaptacije.

Na ovom Objektu je radjena PVC stolarija koja je u antracit boji kako bi se lepo uklopila i ambijent. Prednja strana fasade je kombinacija svetle boje sa antracitom.

Limarski radovi – ovde je takodje radjena specijalna limarija u antracit boji kako bi se savrseno uklopilo sa krovom. Krov je radjen u angazmanu nase kompanije.

Enterijer ovog Objekata je uradjen u modernom stilu, sa visokom tavanicom u jednom delu boravka. Taj kutak je iskoriscen za spavacu sobu sa pogledom.

Ceo enterijer je svetao sa interesatnom rasvetom. Keramika je radjena u skladu sa samim enterijerom. Zanimljivi detalji su u celom Objektu, izdvojili bi upravo visoku travanicu na koju se penjemo pomoci merdevina, grede koje su ostavljene kao poseban detalj i neizbeznan pogled iz vikendice – prozori koji su postavljeni duz cele zadnje strane umesto zida.

Beko Style – renoviranje i adaptacije

Nadamo se da ste uzivali citajuci ovaj tekst.

Za dodatna pitanje slobodno nas kontaktirajte putem mail – a ili telefona

Leave a Comment