Kuhinje po meri – Beko Style

Kuhinje po meri jednog doma je svakako jedna od vaznih prostorija. Kada govorimo o dizajnu kuhinje po meri pre svega moramo pazljivo razmotriti prostor u kojem se ista nalazi.

Dizajn kuhinja po meri moze biti razlicit, pre svega polazimo od prostora i nasih preferiteta kada je dizajn u pitanju.https://www.facebook.com/bekostyle/zapratite nasu fb stranicu i budite u toku sa novostima iz sveta enterijera

Materijali za izradu kuhinje po meri

Materijali koji se koriste za izradu kuhinja po meri mogu biti razliciti, najcesce se koristi Medijapan, plocasti materijal – iverica ili pak drvo. Takodje nije iskljucena ni kombinacija navedenih materijala.

Za radne ploce u kuhinji se mogu izraditi od drveta, Granita, klasicne radne ploce ili pak veoma cesto se trazi i radna ploca od Kerrock materijala.

Izbor materijala zavisi od Vasih zelja kao i mogucnosti.

Kuhinje od plocastog materijala „Iverice“

Kada govorimo o kuhinjama po meri koje se izradjuju od iverice pre svega moramo reci da tu imamo veliki izbor materijala. Kod izbora plocastog materijala tj. iverice treba da obratimo paznju na kvalitet iste. Iverica moze biti razlicith dezena.

Kuhinje od Medijapana

Jedan od omiljenih materijala za izradu kuhinja po meri je moze se slobodno reci upravo Medijapan. Njegove karakteristike su pre svega odlicne, polazeci od toga da mozemo da napravimo nasu kuhinju iz snova bas kako mi zelimo da ona izgleda u dezenu i modelu po zelji klijenta.

O cemu se ovde zapravo radi, naime medijapan se tretira poluretasnkom bojom sa sjajem ili mat upravo u dezenu po zelji klijenta.

Takodje Medijapan moze da se radi i sa kanaulama i raznim prorezima, kao i opcija kuhinje bez drske, odnosno radi se usecanje tako da Vam bude super lako za pristup elementima.

Kuhinje od drveta

Kada govorimo o izradi kuninja po meri od drveta mislimo na puno drvo. Prilkom izbora materijala imamo sirok asortiman izbora.

Karakteristike kuhinje od drveta su pre svega njena dugovecnost i zaista impresivan izgled, posebno zato sto se radi o masivu drveta.

Nacin tretiranja kuhinje od drveta moze biti

  • lak
  • ulje
  • vosak
Beko Style inspiracije – kuhinje od drveta

Okovi za kuhinje po meri

Prilikom izrade kuhinje po meri i zelji klijenta uvek se postavlja pitanje okova, klizaca i usporivaca.

Vezano za okove koje mi koristimo svakako su najkvalitetniji u rangu cenovne mogucnosti klijenta.

Neki od okova koji se koriste kod nas su Hefele ili Blum ili pak po zelji klijenta. Svakako je veoma vazan kvalitet istih.

Sav tekst na nasem blogu blog beko style je inspirativnog karaktera. Ovde smo pokusali da Vam pokazemo vise ideja kuhinja koje se rade po meri klijenta.

Za sve informacije slobodno nas kontaktirajte tim @bekostyle

Prijavite se na nas Newsletter i dobijajte redvona obavestenja o novim tekstovima i savetima

Sledece nedelje Vas ocekuje novi blog post na temu Uredjenja kuhinja i saveti.

Leave a Comment

one + 18 =