fbpx

Preduzimacki radovi – nadogradnja Objekta

Preduzimacki radovi

Kompanija Beko Style se bavi izvodjenjem svih zavrsnih radova u Gradjevinarstvu, nasi klijenti mogu da se oslone na nas u svakom trenutku kada je u pitanju izvodjenje istih na njihovom Objektu.

Na ovom Projektu smo imali saradnike koji su uspeli da nas u potpunosti isprate i ispune nase zahteve u pogledu izrade odredjenih elemenata.

Nadogradnja Objekta – novo kupatilo i terasni deo

Na osnovu dostavljenih tehnickih crteža koji nam je klijent dostavio, i nase ideje, urađenog 3 d modela – u nasem izvodjenju, radili smo nadogradnju terase na celicnoj konstrukciji sa postavkom keramike, postavku stepenika izradjenih od celika, nadogradnju kupatila i postavljanje staklene ograde Q Raling sistem.

Postavka celicne kostrukcije – nadogradnja terasnog dela

Na vec postojecu terasu, klijent je zeleo da Postavka celicne kostrukcije – nadogradnja terasnog dela i tako prosiri istu.

Nas zadatak je bio da uradimo Projekat izvedenog stanja sa svim potrebnim proracunima. Na terasu je planirano da se nakon zavrsetka postavi kompletan namestaj sa rostiljem, tako da je glavni zadatak bio proracun opterecenja kako bi sama nadogradjena teerasa pre svega bila bezbedna.

Postavka keramike

Na ovom Objektu je radjena postavka keramike na vec postojeci deo terase, na novi deo terase, i u kupatilu koje je dodatno nadogradjeno na Objekat.

Klijentu se uvek savetuje da ukoliko sam kupuje keramiku uzima najkvalitetniju u skladu sa svojim mogucnostima.

Izrada celicnih stepenika

Na novi nadogradjeni deo smo postavili stepenice koje su radjene od celika prema nasem nacrtu koji je kompanijea LMT Celik tehnicki pripremila kompletno izvela. Kompanija LMT Celik je stajala iza kompletne celicne konstrukcije na ovom projektu.

Nadogradjeni deo – konacan rezultat

Nakon svih navedenih radnji dobili smo konacan rezultet nadogradnje Objekta. Klijent je veoma zadovoljan sa izvedenim stanjem samim tim i nas tim #BekoStyle je zadovoljan konacnim rezultatom

Ukoliko su Vam potrebne konsultacije vezane za izvodjenje radova na Vasem Objektu slobodno nas kontaktirajte.

Vas tim Beko Style

Leave a Comment