Dizajn enterijera

Dizajn enterijera

Dizajn enterijera je vizualizacija i osmisljavanje Vaseg buduceg prostora. Prilikom izrade 3 D Dizajna modela enterijera osmisljavamo Prostor na osnovu tacnih mera, fotografija sadasnjeg prostora kao I stila koji klijent preferira.

Prilikom razgovora sa Vama zajedno u saradnji sa Vama osmisljavamo buduci izgled. Ponekada je sasavim dovoljno uvesti neke male promene u Vas enterijer kako biste ga osvezili I ucinili lepsim. Upravo smo tu mi da Vam u tome pomognemo.

Sam cilj 3d dizajna enterijera je upravo da vidite kako ce Vas proctor da izgleda, I to je mozda najeftiniji nacin sta I kako ce nesto izgledati u tom prostoru, vrlo cesto moze da nas iznenadi rezultat izbora nekog namestaja Ili boja u enterijeru, nekada na bolje nekada ne bas prijatno. Stoga je nasa preporuka upravo 3d dizajn Enterijera.

Na osnovu rendera koje uradimo za Vas mozete dalje te iste da pokazete Vasem majstoru kako bi izradio namestaj po Vasoj meri I zelji. Ili pak da angazujete nas tim koji sve to moze da uradi za Vas.

Ono sto je veoma bitno napomenuti, a to je da dizjan enterijera I 3 d dizajn – vizuelni prikaz ne cine vodoinstalacije, grejanje, elektroinstalacije I slicno, detlaji gradjevinskog crteza, nego samo sto realisticnija slika izgleda Vaseg buduceg Poslovnog ili Stmabenog Prostora.

U daljem mozete pogledati neke primere nashih 3d prikaza dizajna enterijera

Planirate da započnete projekat

Naši eksperti su spremni da rade sa Vama!